Computer Crime Research Center

You are about to join the

Discussion : Sober worm strikes as FBI, CIA email

Discussion is closed !

1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60 > 61-75 > 76-90> 91-105 > Total 92 comments


2006-03-03 14:33:02 -
İRAN VE SURİYE HAKLIDIR!

Şimdilerde gerçek terörün adresi ve Siyonist Yahudi görünmeyen(derin) devleti tarafında yönetilen A.B.D ve onun müttefikleri İsrail,Avrupa Birliği üyesi olan İngiltere,terörle hiçbir şekilde alakası olamayan hatta Türkiye'nin kardeşi ve komşusu olan müslüman ülkeler İran ve Suriye'yi tehdit eder oldu.

Maalessef üzülerek söylüyorum ki A.B.D,İsrail ve İngiltere menfaati üzerine kurulan AKP hükümeti,Lozan'ı tanımamış ve Armagedon safsatalı düşüncesine sahip olan A.B.D,Arz-ı Muv'ud emeli olan İsrail ve 'Arlparslan'ın Malazgirt zaferi sonucu Türkler Anadolu'da işgalcidir.' diyen Avrupa Birliği tarafından satın alınan Türk basını,müslümanların yanında olması gerekirken tam tersine Hristiyan-Yahudilerin yanında yer aldılar.Ve Hristiyan-Yahudilerin, 'Büyük Ortadaoğu Projesi'ne destek verdiler.Türk milleti sanmasın ki Büyük Ortadoğu Projesi'nin başarısızlığa uğraması sonucu Hristiyan-Yahudi ittifakı'nin Ortadoğu,Arz-ı Mev'ud ve Anadolu üzerindeki hesabı bitmiştir.Tam tersine başarısızlıga uğrayan Büyük Ortadoğu Projesi bu hesapların bir provasıdır ve test mahiyeti taşımaktadır.Hristiyan-Yahudi ittifakı'nın asıl oyun ve tiyatrosu bundan sonra başlamaktadır.

Şimdi soruyorum: Peki İran nükleer silah konusunda suçluysa,ellerinde nükleer silah bulunan Amerika,Yunanistan,İsrail,Kuzey Kore ve diger Avrupalı ülkeler bir o kadar suçlu değil midir? Amerika neden kendi'nin ve müttefikleri'nin nükleer tesislerini görmeden gelip İran'ı suçlamaktadır.Yoksa Amerika'nın Ortadoğu bölgesinde derin hesapları mı var? Bu yüzden Amerika,kendini haklı göstermek için türlü türlü bahaneler mi üretiyor?

Şimdi sorularım Türkiye'nin iktidarı olan AKP'ye:
AKP hükümeti,İran'da yaşayan Türk hüviyeti taşıyan vatandaşlarını görmezden gelerek neden Amerika,İsrail ve Avrupa Birliği üyesi olan İngiltere'ye destek vermektedir? Yoksa adına AKP dediğimiz iktidar partisi Amerika,İsrail ve Avrupa Birliği'ni savunması sonucu Avrupa'ya mı hizmet etmektedir? AKP,Avrupa Birliği'ne girme bahanesiyle Türkiye'yi yıkmak mı istiyor? AKP, yoksa talimatlarını Washington,Brüksel ve İsrail'den mi alıyor? AKP, kime hizmet ediyor? Bilmiyorsanız cevaplayayım: Bu soruların tümü'nün cevapları Amerika,İsrail ve Avrupa Birliği kapısına çıkıyor.

Suriye meselesine gelince:
Suriye'ye de,Hristiyan-Yahudi ittifaki tarafından, İran bahaneleri gibi aynı tiyatrolar ve oyunlar planlanıyor.Amerika'ya ne Hariri suikatinden,PKK'ya destek verdiği safsatasında.Suriye yada İran'ın iç ve dış meseleleri Amerika ve müttefiklerini ilgilendirmez ki! İran yada Suriye'deki PKK safsatası'nın muhatabı Amerika ve müttefikleri değildir.Şayet İran ve Suriye'de böyle bir PKK gerçeği varsa-Bunun sorumlusu PKK'yı besleyen Amerika,İsrail ve Avrupa Birliğidir.- Türkiye,İran ve Suriye'yle işbirliği yapıp,İran ve Suriye'nin PKK hakkındaki onayını alarak bu PKK gerçeğini ortadan kaldırır.Haaaa! Bu dediklerim gerçekleşemiyorsa demek ki Amerika ve müttefikleri'nin İran ve Suriye üzerinde bahane ve derin hesapları mevcuttur diyebiliriz.

Biliyor sunuz Amerika ve müttefikleri kardeş,komşu ve müslüman Iraklıların vatanını istila ve işgal etti.İşte Iraklı direnişçilerin,direnmesini'nin tek sebebi İşgalci ve istilacı Amerika ve müttefiklerini kovmak istemelerinden gelmektedir.Bliniz ki Amerika ve müttefikleri Irak'tan çekilmedikçe ve Türk askerleri asayiş ve güvenliği sağlamak için Irak'a girmedikçe Irak'taki ve Ortadoğu'daki görünen kan,gözyaşı,katliam,savaş,soykırım ve terör sona ermez.Çünki müslüman,müslümanın dilinden anlar.Çünki müslümanın dilinden ancak müslüman anlayabilir.Amerika ve müttefikleri'nin Iraklılara yaptığı muamele bir terör;bir Hristiyan-Yahudi savaşı;bir katliam;bir İnsan Hakları ihlalidir.

SAYGILARIMLA.


2006-03-03 14:21:24 -
Duydum ki işgal ettiğiniz Afganistan,Irak gibi v.s. müslüman ülkelerde düşünce kuruluşlarınız vasıtasıyla ehl-i kitap misyonerliği ve batı hayranlığı çalışmaları yapıyormuşsunuz.Sizinle ilgili istihbaratlar kulağıma bir bir geliyor.Bu Afganistan,Irak,v.s. gibi Türkiye'nin kardeşi ve komşusu müslüman ülkeleri'nin dinlerine ve yaşayışlarına lütfen saygı duyunuz! Türk-İslam imparatorluğu olan Osmanlı'yı örnek alınız lütfen! Osmanlı fethettiği yerlerin vatandaşlarını din ve yaşayışlarında serbest bırakmış ve onlara adaletle davranmıştır.Osmanlı fethettiği ülkelere İslam ahlakı ve kültürü'nün derin hoşgörüsünü,adaletini götürmüştür.Bunun örneği Osmanlı hükümdarı Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u(Konstantinopolis) fethettiği zaman orada yaşayan halklara 'Dinlerinizde ve yaşayışlarınızda özgürsünüz!' demesidir.Ama sizler 'Ortadoğu'ya demokrasi getireceğiz!' diyerek kadın,yaşlı,çocuk,esir demeden katlettiniz.Halbuki Türk ve İslamlar kadın,yaşlı,çocukları ve esirleri öldürmezdi.Bir yanda 'Diktatördür!' diyerek karaladığınız saygıdeğer müslüman Saddam Hüseyin'in sizin Amerikan esir askerlerinize bisküvi ve çay ikram etmesi.Diğer yanda sizlerin işgence hapishaneleri ve Amerikan askerlerinizin müslüman Iraklılara yaptığı akıl alamaz;miğde kaldırmaz işkenceleri.Ve bir yanda da anlı secde görmüş,Türk milleti'nin oyları'nın yüzde otuz dördünü alan AKP hükümeti'nin sizin işgal,katliam ve vahşet projenize yani Büyük Ortadoğu Projenize yani 'Ortadoğu'ya silahlarla demokrasi getirme' projenize destek vermesi.Sizler yanlış yaptınız! Bir kere Ortadoğu'ya silahlarla demokrasi getirilmez.Demek ki sizlerin amacı Ortadoğu'ya demokrasi getirmek değil Ortadoğu'yu işgal etmek.Evet! Evet! Sizlerin amacı Otadoğu'yu işgal etmek.Bu mu sizin demokrasi anlayışınız? Eğer sizin 'Demokrasi' dediğniz buysa yazıklar olsun sizlere! Bin kere yazıklar olsun! Şimdi sizlere diyorum ki:'Artık Ortadoğu'dan,Türk-İslam Dünyası'ndan,benim ülkemden(Türkiye'den) ve Anadolu'dan o kanlı ellerinizi çekiniz lütfen!


SAYGILARIMLA.


2006-02-27 18:21:20 -
You do everything against to Iraq, Afganistan and very poor helpless countries but as to Iran or North Korea you are just talking that is all!!! Is the main factor that the both countries have nuclear weapons they may use against to you?

Apart from Iraq, as you are USA can you fight with Iran, North Korea at the same time? Or this type of action would be a fiasco for US?

How can President of Iran Mahmud Ahmedinecad actin and talking against USA and Israel so bravely?

Why do not you try to establish good relations and get more and more near to Moslem countries instead of being and behaving an enemy?

Will you support me in information for the books below those I am about to complete:

1 Beginning of the end Armagedon or the melhemei Kübra
2 The Greatest Diaspora of The Israelis
2 The Meeting of Mohammed and Christs

Thanks for now


2006-02-27 14:16:10 -
İnsanların dinlerine ve inançlarına saygı duymalıyız.


2006-02-27 14:14:16 -
İnsanların dinlerine ve ineneçlerına saygı duymalıyız.


SAYGILARIMLA


2006-02-12 11:17:59 -
Umarım bu yorumlarımı dikkate alırsınız!!!


2006-02-11 14:35:18 -
Tisztelt Iroda!
Amennyiben szükségük van egy magyarországon élő, leinformálható és kreatív fiatalemberre üynöki munkára, kérem vegyék fel velem a kapcsolatot. Angolul nem beszélek, de úgy gondolom ez önöknek nem lehet akadály. Önöknek akarok dolgozni.


2006-02-11 06:26:05 -
Müslümanlar siz hristiyan-yahudilerin peygamberlerini kabul ediyor ve saygı duyuyor.Peki siz neden sadece müslümanların değil bütün insanların ve cinlerin peygamberi olan H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'yi Arap soyundan geldiği için gurur meselesi yapıp,kabul etmiyor sunuz? Hatta neden inkar edip,müslümanların kafir olduklarını iddia ediyor sunuz? Neden müslümanları terörist olarak görüyor sunuz? Din gerçeğini bir tarafa bırakırsak hepimiz Adem ve Havva'nın çocuklarıyız değil mi? Madem ki biz Adem ve Havva'nın çocuklarıyız o zaman İslam dünyası ve müslümanların üzerinden o kanlı ellerinizi lütfen çekiniz! Artık İslam ve müslüman düşmanlığından vazgeçiniz! Hedefimiz Dünya barışı olmalıdır.

Ne Mutlu Barış Diyene!


2006-02-04 06:41:05 -
Ben önce müslümanım ve sonra Türküm.İslam Dünyası'nın koruyucusu ve lideri de İslam Cumhuriyeti olan Türkiyedir.

SAYGILARIMLA.


2006-02-04 06:34:14 -
İslam'a ve müslümanlara yapılan tüm saldırıları durdurunuz lütfen! Tamam.Kabul ediyorum sizler Hristiyansınız.Ama sizler Hristiyansınız diye diğer toplumların dinlerini fitne ve fesatla yok edemezsiniz.Hristiyan yada başka bir dinin mensubu olan toplumun düşmanı olduğu bir dini tahrif etmesine hakkı yoktur.İnsan dinini yayma hakkına sahip olduğu gibi diğer dinlere de saygılı olmak zorundadır.H.Z.Adem Aleyhisselem'dan H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'ye kadar gelen tüm peygamberler vahyedilen kendi dinlerini yayması'nın dışında diğer dinlere de saygı göstermiştir.

SAYGILARIMLA.


2006-02-04 06:21:16 -
Bugün Dünya'da, 'Hristiyanlık,Yahudilik(Yeni Ahit),Musevilik(Eski Ahit)' diye bir din yoktur.Dünya'da tek ve hak din İslamdır.Nasıl ki T.C.Devleti'nin anayasası varsa İslam'ın da bir anayasası vardır.Ve İslam'ın anayasası 6666 maddelik Kur'an-ı Kerimdir.

H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'nin karikatürize edilmesi İslam'a göre yanlıştır.Bu karikatürize olayı müslümanlara bir saldırıdır.Eğer ki bu karikatürize olayı müslümanları rencide ediyorsa bunu yapanlar basın,fikir ve düşünce özgürlüğünden söz edemezler.Çünki bir kişiyi ve toplumu rencide hatta zarar veren açıklama ve demeç özgürlük olarak kabul edilemez.Düşünün bir kere! Eğer ki müslümanlar İncil'e yada Tevrat'a küfür etseydi ne olurdu acaba? Cevap:Hristiyan ve Yahudiler de müslümanların karikatürize olayına kızdığı gibi müslümanlara kızardı.Bu yüzden bir insanın,hangi dinden olursa olsun diğer insanların dinlerine saygı göstermesi şarttır.Dolayısıyla düşmanı olduğu dini fitne ve fesatla tahrif etmemelidir.

SAYGILARIMLA.


2006-01-29 07:52:03 -
Artık Türkiye'den,İslam Dünyası'ndan,Ortadoğu'dan,Türk milleti'nin üzerinden ve Anadolu'dan o kanlı ellerinizi çekiniz.

SAYGILARIMLA.


2006-01-29 07:48:03 -
Ne Mutlu Barış Diyene!


SAYGILARIMLA


2006-01-29 07:45:15 -
Tahrif edilmiş ehl-i kitab ve Kur'an-ı Kerim'e göre siz yahudilerin,Arz-ı Mev'ud emelleri bir safsatadan ibarettir.Çünki Dünya'da tek ve hak din İslamdır.İslam şu anda evrensel bir dindir.Yani şu anda Hristiyanlık ve Yahudilik gibi dinler batıllaşmış ve geçerliliğini kaybetmiştir.Yani siz Hristiyan ve yahudilerin asıl ve gerçek dini İslamdır.Hal böyle olunca da Arz-ı Mev'ud Yahudilere değil müslüman olmuş yahudilere ve müslümanlara aittir.Sizin Armagedon savaşı safsatanızda İslam ve Kur'an-ı Kerim'e göre bir terör;bir katliam;bir İnsan Hakları ihlalidir.Artık bu gerçeği kabulleniniz lütfen! Ve safsatalı bir düşünce olan Arz-ı Mev'ud,Armagedon savaşları yüzünde yaşadığımız Dünyayı cehenneme,kaosa,kargaşaya,savaşa ve huzursuzluga sürüklemeyin! Siz ehl-i kitap sahipleri Arz-ı Mev'ud ve Armagedon emellerinizden vazgeçiniz!


2006-01-20 12:26:09 -
Ehl-i kitap tahrif edilmiştir.Tahrif edilmiş ehl-i kitapta yer alan arz-ı mev'ud müslümanların ve müslüman olmuş hatta olacak ehl-i kitap sahipleri müslümanların hakkıdır.Ehl-i kitap sahipleri'nin armagedon savaşlarını çıkarmak istemeleri tamamıyla bir katliam,soykırım,İnsan Hakları ihlali ve terördür.Lütfen bu amacınızdan ve tutumunuzdan vazgeçip,hile ve desise planlamayı bırakınız! Çünki ehl-i kitap sahibi olsanızda sizin aslınız İslamdır.Çünki H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V) siz ehl-i kitap sahiplerini İslam'a davet etti.Bunun örneği ve delili H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'nin,Bzans imparatoru Heraklius'a yazmış olduğu davet mektubudur.

HUZUR,SAADET,MUTLULUK,BARIŞ,ADALET,GÜZEL OLAN HERŞEY SADECE TEK VE HAK DİN OLAN İSLAM'DADIR!

SAYGILARIMLA.


1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60 > 61-75 > 76-90> 91-105 >
Total 92 comments
Copyright © 2001-2013 Computer Crime Research Center
CCRC logo