Computer Crime Research Center

You are about to join the

Discussion : Sober worm strikes as FBI, CIA email

Discussion is closed !

1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60 > 61-75> 76-90 > 91-105 > Total 92 comments


2006-06-04 12:48:13 -
Hatta Türk tarihimiz bile Türkiye'nin İslam cumhuriyeti olduğunu kamıtlıyor.Çünki Türkiye Cumhuriyeti projesi İslamın koruyucusu temsilcisi Osmanlılar tarafından çizildi ve Nustafa Kemal ATATÜRK'te Osmanlılar tarafından görevlendirildi.


Saygılarımla


2006-06-04 12:37:31 -
Benim 'Türkiye İslam Cumhuriyeti' tanımlamamdan Türkiye'de rahatsız olanlar var.Ama Türkiye gerçektende bir İslam cumhuriyetidir.Yani Türkiye İslam Cumhuriyetidir.Çünki Türk halkı'nın çoğu kendini müalüman olarak görüyor.Türkiye'de müslümanlık dışındaki diğer dinler azınlıkta kalıyor.Ve hala Türkiye'de ezanlar okunuyor,namaza gidiliyor,Türk devleti imam ve müezzin yetiştiriyor ve kur'an kursları Türkiye'de hala mevcut.Hatta anayasamız bile bunu kanıtlıyor.Yani bu analizlere göre Türkiye İslam Cumhuriyetidir.

Detaylı bilgi için:Bkz Ebay encounters more ınternet frauds


2006-06-03 13:25:18 -
Hatta Avrupa'da bile nükleer tesisler var


2006-06-03 13:24:11 -
Amnerika ve müttefikleri önce kendi ülkelerindeki nükleer tesisleri temizlesin sonra İran'a karışsın.Yani İran'da olduğu gibi Amerika ve İsrailde de nükleer tesisler var.Bunu kimse inkar edemez.


2006-06-03 13:05:28 -
Amerika ve müttefikleri PKK'yı İran'a karşı kullanmak istiyor.Dikkatli olun lütfen


2006-06-03 13:03:57 -
Bir ülkenin bombalanması o ülkedeki müslüman masum insanların ölmesine sebep olur.Bu yüzden bu sorun bombalarla ve savaşlarla çözülmemelidir.Eğer ki sorunlarını savaş ve bombalarla çözmek isteyen insanlar varsa engellenmelidir.Aksi halde bu durum Dünya barışı ve güvenliğine zarar verir.


2006-06-03 12:34:49 -
İran,Türkiye'nin kardeşi,komşusu ve müslüman bir ülkedir.Ayrıca İran'da Türkler yaşamataktadır.İran ve Suriye'nin PKK'ya destek verdiği yalanı Amerika ve İsrail istihbaratı tarafından uydurulmuştur.Çünki Amerika ve İsrail,İran'a operasyon yapmak için İran'ın PKK'yı desteklediği yalanını atıyor.Asıl PKK'yı destekleyen ve Arz-ı Mev'ud yada daha başka emelleri için kürtleri 'Kürt devleti' vaadiyle kandırıp kullanan Amerika,Avrupa ve İsraildir.


2006-06-03 12:23:55 -
Ben Osmalı'nın veliahtı Türkiye'nin,Osmalı'nın kaybettiği toprakları tekrar geri almasını istiyorum.Bu da Türk-İslam Birliğ'yle olur.


2006-06-03 12:12:17 -
Bunları ben demiyorum.AKP'nin savunduğu o AB diyor.Avrupa Birliği: 'Türkiye bizim haçlı değerlerimize terstir.Çünki Türkiye müslümandır.Gitsin Türkiye o pis müslüman Araplarla birlik olsun.Türkiye ermeni soykırımını tanısın.Türkiye kemalist ideolojiyle AB'ye giremez.Türkiye'ye serbest dolaşım hakkı vermeyeceğiz.1071'den dolayı Anadolu'da;1453'den dolayı İstanbul'da ve 1974'den dolayı Türkler kıbrısta işgalcidir.Türkler geldikleri yere yani Orta Asya'ya geri dönmelidir.' diyor.Düşünebiliyor musunuz? AB bizim müslüman Arap kardeşlerimize 'Pislik!' diyor.

BU YÜZDEN BEN GELECEĞİN SÜPER GÜCÜ OLACAK TÜRKİYE LİDELİĞİNDE BİR TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ İSTİYORUM


HEDEF TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ
HEDEF TÜRKİYE İSLAM İMPARATORLUĞU


2006-06-03 12:01:50 -
TEK ÇÖZÜM TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ
TEK ÇÖZÜM TÜRKİYE İSLAM İMPARATORLUĞU

Avrupa Birliği hayranlığı ve ideali bence son bulmalıdır.Batı değerleri Türk milleti'nin ruhunda İslam kırıntıları bulunan Türkiye için hiçte iç açıcı değildir.Çünki bu adamlar bize İstiklal Harbi'nde kurşun sıkmış ve Mustafa Kemal ATATÜRK,Avrupa tarafından sıkılan bu hain kurşunlara sert bir cevap vermiştir.Dahası Avrupa,Lawrence vasıtasıyla Arap kardeşlerimizi kullanarak Osmanlı'nın parçalanmasına zemin hazırlamıştır.Ermenilerde Avrupa Birliği tarfından kullanılarak ve Ermeni ASALA terör örgütü vasıtasıyla diplomatlarımız öldürülmüştür.Avrupa'nın işi gücü Türkiye'deki etnik milliyetleri biz müslüman-Türk milletine karşı kullanmaktır.Avrupa bunu hep yapıyor.Şimdilerde Avrupa Birliği: 'Türkiye bizim haçlı değerlerimize terstir.Çünki Türkiye müslümandır.Gitsin o pis Araplarla birlik olsun.Türkiye ermeni soykırımını tanısın.Türkiye kemalist ideolojiyle AB'ye giremez.Türkiye'ye serbest dolaşım hakkı vermeyeceğiz.1071'den dolayı Anadolu'da;1453'den dolayı İstanbul'da ve 1974'den dolayı Türkler kıbrısta işgalcidir.Türkler geldikleri yere yani Orta Asya'ya geri dönmelidir.' Ayrıca derme çatma bir Yunanistan AB'ye girerken Türkiye yaklaşık 30-40 yıldan beri bekliyor.İşte size AB'nin Türkiye samimiyetsizliği.AB ve AB'yi savunan Recep Tayyip ERDOĞAN,AB'ye girmek değil AB bahanesiyle Türkiye'yi tamamen yabancı ellere vermek istiyor.Yani AB bir bahane.Aslolan AB bahanesiyle Türkiye'nin yabancı ellere teslim edilmesi.İşte bu yüzden ben 'AB'ye hayır!' diyorum.Türkiye'ye Türk-İslam Birliğini öneriyorum.Ama AKP hala AB diyor ve vazgeçmiyor

HEDEF TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ
HEDEF TÜRKİYE İSLAM CUMHURİYETİ

Ayrıca ben İran sorunu'nun atılan bombalar ve savaşlarla masum insanları öldürerek değil diyaloğ,diplomasi ve tartışmayla çözülmesinden yanayım.


SAYGILARIMLA.


2006-06-03 04:51:40 -
TEK ÇÖZÜM TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ
TEK ÇÖZÜM TÜRKİYE İSLAM İMPARATORLUĞU


2006-05-24 13:08:19 -
Ortada Avrasya Birliği gibi bir güç var.Fakat ben Avrasya Birliği'ni istemiyorum.Çünki Avrasya Birliği'nin içinde kendi haksız çıkar-menfaatleri için Ermenileri biz Türklere karşı kullanan hatta müslüman çeçen halkımıza zülüm yapan eski komünist Rusya ve çeşitli entrikalarla Selçuklu ve Osmanlı öncesi Türk devletlerimizi yıkan Çin Halk Cumhuriyeti var.Ben,geleceğin süper gücü olmaya hak kazanan Türkiye liderliğinde Türk-İslam Birliği'nin tek güç olmasını istiyorum.


SAYGILARIMLA.


2006-05-16 14:42:35 -
O Amerika ve İsrail her yere burnunu sokmasın.Her yemeğe maydonoz olmasın.Yoksa o burnu bir gün kırarlar.Irak'ta kırdılar zaten.Amerika ve İsrail,Irak'ta bitik ve yenik.Ekonomikmanda bitik.Şu anda güya süper güç sandığınız Amerika'nın Çin Halk Cumhuriyeti'ne borcu var.İran'da bunu bildiği için Rusya ve Çin'e(Avrasya Birliği'ne) yaklaşıyor.Şimdi Amerika ve İsrail destek göremedi ve yanlız kaldı.

Soruyorum:

Avrasya Birliği'ne sığınan İran'a karşı Amerika ve İsrail nasıl savaş açacak? Zaten Amerika ve İsrail'in askerleri şehitlik inancı olmadığı için korkak tavuk gibi kaçıyor.Zaten Amerikan halkı George W.Bush'a ve İran operasyonuna karşı.Zaten süper güç Amerika'nın;İran'ın da içlerinde bulunduğu Avrasya Birliği'ne borcu var.Zaten ortada Avrasya Birliği diye bir güç var.Bu yüzden ben Amerika ve İsrail'in İran operasyonunu bu iki ülkenin yani Amerika ve İsrail'in intiharı olarak nitelendirir ve geleceği açısından iyi görmem.Ben İran sorunu'nun savaş ve bombayla değil diyaloğ ve tartışma olarak çözülmesinden yanayım.Hem İran,Suriye yada başka bir müslüman ülkenin iç ve dış meseleleri Amerika ve İsrail'i ilgilendirmez.Dolayısıyla Amerika ve İsrail'in:'Ortadoğu'ya özgürlük ve demokrasi getireceğiz!' vaadi yalandır.Bu bağlamda sormak gerekmez mi! Amerika neden özellikle demokrasi ve özgürlük için ortadoğu'yu seçti? Amerika neden başka yerlere demokrasi ve özgürlük getirme lüzumu görmüyor? Neden özellikle ortadoğu,İran,Suriye ve belki de sırada Türkiye? Acaba Amerika,ortadoğu'daki petrol kaynaklarını Rusya ve Çin'e(Avrasya Birliği'ne) karşı kullanmak mı istiyor? Aslında istiyor olabilir de.


2006-05-13 11:02:31 -
Artık Amerika ve müttefikleri'nin İran'a saldırması imkansız.Çünki İran,Rusya,Çin ve Hindistan(Avrasya Birliği) yaklaşıyor ve bir koruyucu kalkan olarak kullanıyor.Ayrıca Amerikan halkı'nın yüzde yetmişi İran operasyonuna sıcak bakmıyor ve yüzde elli beşi de Irak operasyonunu hatalı olarak kabul ediyor.Sadece Amerikan halkıyla kalsa.Avrupalı dostlarım bile İran operasyonu ve Büyük Ortadoğu(İsrail) Projesine karşı.Bu mesele benim şahsi meselem olmaktan çıktı ve Amerika ile müttefiklerine karşı küresel bir isyana dönüştü.Amerika ve müttefikleri Irak işgalinde başarısız oldu.Şimdi de İran'ı isteyerek kendini intihara sürüklüyor.İran'a karşı olası bir saldırı Amerika'nın intiharı olabilir.İran'dan sonra Amerika ve müttefikleri'nin Türkiye'ye saldıracağı söylentileri dolaşıyor.Dolayısıyla Amerika ile müttefikleri'nin tehtidi sonucu Türk-İslam dünyası tehlikede.


2006-04-29 06:12:52 -
Nükleer teknoloji İran'ın hakkıdır.Nükleer teknoloji iyi yönde kullanılırsa yüce Allah'ın biz insanlara nasip ettiği bir lütuftur.Nükleer teknolojiye sahip olmak isteyen İran'ın kötü niyeti yoktur.Şimdi siz Amerikalı,İsrailli ve Avrupalılar nükleer teknoloji hakkına sahip olduğunuz halde neden İran'ın nükleer teknoloji hakkını engelliyorsunuz? Bence bu İran'a yapılan haksızlıktır.


Saygılarımla.


1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60 > 61-75> 76-90 > 91-105 >
Total 92 comments
Copyright © 2001-2013 Computer Crime Research Center
CCRC logo