Computer Crime Research Center

You are about to join the

Discussion : Sober worm strikes as FBI, CIA email

Discussion is closed !

1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60> 61-75 > 76-90 > 91-105 > Total 92 comments


2006-07-01 07:35:35 -
akp erdoğan büyük ortadoğu projesi eşbaşkanıdır.bu sebeple akp erdoğan hükümeti bir katildir çünki akp erdoğan hükümeti dünyayı ve başkan bushu yöneten cfrdeki şahinler kanadına uyarak amerika ve müttefiklerinin arz-ı mev'ud müslümanları yok etme haçlı seferi ve ortadoğu petrol ve yeraltı kaynaklarını ele geçirme büyük ortadoğu projesine destek verip filistin ve ırakta masum türk ve müslüman kardeşlerimizin ölmesine sebep olmuştur evet evet akp erdoğan hükümeti müslüman-türk katilidir.george w bushun sahinler kanadına savaş çıkarmayın hata yaparsınız ortadoğuyu ele geçirmek istiyorsanız türkiyedeki gibi ortadogu ülkelerinin kamu mallarını özelleştirin ve kan akıtmadan işgal edin demesine rağmen savaş yanlısı şahinler kanadı başkan bushu dinlememiştir.işte bu yüzden şahinler kanadı savaş ve işgence politikasını uyguladığı için tüm dünyanın nefretini kazanmıştır başkan bush barışı savunan güvercinler kanadındandır bu yüzden şahinler kanadı başkan bushu hiç sevmez yani cfr şahinler ve güvercinler kanadı olmak üzere ikiye bölünmüştür olay bundan ibatettir ama inanıyorumki türk-islam birliği,sizde destek verirseniz dünyaya barış ve kardeşliği huzuru saadeti mutluluğu doya doya yaşatacaktır çünki türk-müslümanlar sadece kendini değil herkesin iyiliğini düşünür

saygılarımla


2006-06-29 13:41:20 -
In the name of Allah, supremely Merciful, The most Kind....


2006-06-29 13:39:12 -
Biz Osmanlı torunuyuz, özğmüz de müslüman sözümüz de!!! Asya da, Afrika da bizimle....Avrupa yı tartışmaya gerek yok, Almanyadaki Türkler bi çekse piyasadan parasını, memleket batar be! Fransa zaten ona keza... Çıkış yok size....


2006-06-29 13:37:12 -
Bu greencard saçmalığına da bi son verin artık! gidin ve bizi rahat bırakın, kanmıyoruz sizin ucuz numaralarınıza işte...çünkü siz zalimsiniz, zalimin zulmünden Allah'a sığınırım....


2006-06-29 13:35:43 -
Amerika ve İsrail o kadar unuttu ki ne olduklarını, bu materyalist kafayla, para ve yalan kullanarak Osmanlı'nın 600 yıl yapmaya çalıştığını yapmak istedi, ancak kökünde bozuk olan amaçlarının sonu da bozuk çıktı tabi. Ama iyi oldu. Amerika ve israilin ne olduğu aleni ortaya çıktı. Bugün TÜrkiye'de Amerika ve İsraili duyup ta nefret etmeyen kimse yok. Evet, saçma sapan oyunlarınız bizi etkiledi, ama tek etkisi bizi oyalamak oldu. Şimdi herkes okuyor ve düşünüyor. Vurun kafanızı duvarlara, Türkiye'de sizin sayenizde o kadar kişi Kur'an a sarıldı ki, inanıyorum yirmi yıl sonra Kur'an okumayı bilenlerin sayısı okuma yazma bilenler kadar çok olacak. Türk İslam birliği düşüncemizi aşikar ettik bile! Ne o? planlarınız suya düştü? Milyarlarca dolar, bu kadar sömürgecilik, savaş? Kabul edin artık... kendi uydurduğunuz şeylere siz bile inanmıyorsunuz. İslam'dan başka bir çözüm olmadığına siz bile inanmıyorsunuz. Ne asya sizi seviyor, ne avrupa, ne afrika...Tek başınasınız...Çok mu kızdırdım sizi? Tek sahip olduğunuz şey para....balya balya paraları kafamıza atarak mı engelleyeceksiniz bizi? Sanmıyorum...Sizden her hal-ü karda onlarca adım öndeyiz...Çünkü biz kendimize değil, en önce Allah'a sığınırız...Çünkü bizde kibir ve bencillik hep elin tersiyle itilir...Siz hollywood dediniz, yok bilmemne dediniz, başka yere el uzatmaktan halkınıza bakmadınız, halkınız şimdi akın akın müslüman oluyor! Hadi buyrun bunu engelleyin! Kalın kafanıza yerleştirin şunu....Biz ancak Allah'tan korkarız. Allah'a teslim olur ve sığınırız.... Kafirler karşısında br müslüman asla korkmaz....!!!


2006-06-18 14:11:35 -
pardon yanlış yazdım cıa ve fbı cılar


2006-06-18 14:09:55 -
iran nükleer tesisleri iran için bir haktır.siz önce kendi nükleer tesislerinizi temizleyin sonra irana karışın tamamı sayın abd israilliler sayın cya ve mossadcılar mı5 ciler


2006-06-14 12:56:16 -
istiklal marşımız ve yazarının hayatı türkiyenin yüzde yüz laik bir islam cumhuriyeti olduğunu kanıtlıyor bile.


2006-06-12 15:10:45 -
okulda öğretmenlerim ab(avrupa birliği)nin sevr anlaşmasıyla topraklarımızı işgal ettiğini aslında istemesede imparatorluğu kurtarmak uğruna yabancılarla işbirliği yapmaktan başka çaresi olmayan vahdettin hükümetini ele geçirip kendi çıkarları için kullandığını ve asırlardan beri türklerle savaştığını hocalarımsa avrupalı misyonerlerin islam kisvesine bürünüp arap kardeşlerimizi(thomas edward lawrence) kışkırtıp osmanlıyı parçalamak istediklerini anlattı durdu bana.Fakat türkiyede bir kısım türk-islam tarihinden bilgisiz yada ülkeyi bölmek isteyen zihniyetlerin ab kandırmacasına alet olduğunu gördüm.bu bir kısım abci sahışlar dergiler tvler gazeteler konferaslar radyolar mitingler aracılığıyla türk halkını ab haçlı pençesi içerisinde ezmek istemektedirler.bakınız ab müzakerelerinde sorun abye girip girmemek değildir ab müzakerelerinde sorun hutbelerimize bile karışan haçlı zihniyetin ve onun uşağı akpnin türkiyeyi haçlı ellerine tamamen teslim etme hedefidir şu bir realitedirki ab kandırmacasına sadece türk-islam tarihi okumayıp bu günki abnin düşmanca davranışlarını anlayamayan saflar yada türkiyeyi bölmek ve parçalamak isteyen hainler inanır ben ve benim gibiler değil.türkiye şu anda abciler ve avrasya birliği (rusya ve çin) olmak üzere ikiye bölünmüş durumda.avrasya birliğide iyi değidir.çünki size avrasya birliği içerisindeki çin ve rusyanın türk ve islamlara yaptıklarını anlatmıştım değilmi o yüzden ben avrasya birliğine hayır avrupa birliğine(ab) hayır diyorum türk-islam birliği ve türkiye islam imparatorluğuna evet diyorum.

saygılarımla.


2006-06-12 14:40:25 -
türkiye her ne kadar laik bir devlet sayılsada aslında türkiye islam cumhuriyetidir.şimdi bazı islam ve türkiye düşmanı hainlerin bu tanımdan rahatsız olduğunu görüyorum


2006-06-08 13:02:34 -
TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ VE TÜRKİYE İSLAM İMPARATORLUĞU

İnanıyorum ki geleceğin süper gücü Türk-İslam Birliği liderliğinde Türkiye İslam İmparatorluğu olacaktır.Buna sizde inanın kardeşlerim.Ve bana detek verin.Tamam mı kardeşlerim?

HEDEF TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ PROJESİ'NE KATILAN ÜLKELER SAYESİNDE BİR TÜRKİYE İSLAM İMPARATORLUĞUDUR!!!


SAYGILARIMLA


2006-06-07 14:00:19 -
Türk-İslam Birliği'ne üye olan ülkeler,geleceğin süper gücü Türkiye İslam Cumhuriyeti liderliğinde bir Türkiye İslam İmparatorluğu oluşturmalıdır.


SAYGILARIMLA.


2006-06-07 12:43:56 -
ARG


2006-06-04 13:10:50 -
TÜRKİYE 'İSLAM' CUMHURİYETİ

Ben,T.C.Devleti anayasasını baştan sona kadar okudum ve inceledim.T.C.Devleti anayasası yedi kısımdan oluşmaktadır.Sizlerinde okumasını tavsiye ederim.Çünki T.C.Devleti anayasasını okuduğunuzda T.C.Devleti'nin açık bir şekilde değil ama örtülü ve kapalı bir şekilde 'İslam' cumhuriyeti olduğu gerçeğine şahit olacaksınız.

Sizlere ispatlamak istiyorum.Bakınız! T.C.Devleti anayasası'nın birinci kısmı'nın genel esaslar bölümünde 'Din,dil,ırk ve milliyeti ne olursa olsun bütün T.C.Devleti vatandaşları eşittir!' der.Şimdi soruyorum sizlere bu madde T.C.Devleti'nin anayasasına nereden girmiştir? Bilmiyorsanız ben söyleyeyim: 'T.C.Devleti'nin anayasasına giren bu 'Eşitlik maddesi' peygamberefendimiz H.Z.Muhammed Musatafa(S.A.V)'nin, 'Veda Hutbesi' açıklamasından girmiştir.Öyleyse T.C.Devleti bir 'İslam' cumhuriyetidir.

Bakınız! Yine T.C.Devleti anayasası'nın ikinci bölümü olan 'Temel hak ve Ödevler' bölümünde 'Din ve Vicdan Hürriyeti'nden bahsedilir.Şimdi soruyorum sizlere: Madem ki T.C.Devleti bir 'İslam' cumhuriyeti degilse bu 'Din ve Vicdan Hürriyeti' maddesi'nin T.C.Devleti anayasasında ne işi vardır? T.C.Devleti anayasası bu maddeyi nereden almıştır? Bilmiyorsanız ben cevaplayayım: 'Din ve Vicdan Hürriyeti' maddesi,T.C.Devleti anayasasına İslam'dan,Kur'an-ı Kerim'den,H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'den,Veda Hutbesi'nden,Endülüs İslam İmparatorluğu'ndan ve Osmanlı İmparatorluğu'ndan girmiştir.Öyleyse T.C.Devleti bir 'İslam' cumhuriyetidir.

Delil ve kanıtlar sadece T.C.Devleti anayasıyla sınırlı değildir.Bu delil ve kanıtları eski dini 'Şamanizm' olan Türklerin 571 yılı Talas asavaşı'ndan sonraki dönemlerinde bulmak gerekir.Türk milleti'nin dedeleri ve ecdadları olan Osmanlı'da bulmak gerekir.Türk milleti'nin genetik yapısında ve kimyası'nda -Hristiyan veya başka dinlerden olan Türkler hariç- İslam,et ve tırnak gibi ayrılmaz bir parçadır.Osmanlı imparatorluğu'nun Dünya'ya egemen olması'nın tek sebebi İslam,H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V) sünnetleri hatta Kur'an-ı Kerim ahlakıdır.

Nitekim altı ok denen Kemalizm'in ilkelerinden birisi de 'Laiklik' ilkesidir.'Laiklik' ilkesi'nin benimsenmesiyle birlikte Türkiye'de,Türkiye'yi yıkmak ve yok etmek isteyen kesimlerin İslam'ı siyesete ve siyaseti İslam'a alet edip;kamu,toplum ve ülke düzenini bozması engellenmiştir.'Laiklik' ilkesi,kişi'nin 'Din ve Vicdan Hürriyeti'nin kınanmaması gerektiğini,kamu,toplum ve ülke düzenini bozmamak şartı ile bütün T.C.Devleti ve nüfus hüviyeti taşıyan vatandaşların ibadetlerini serbestçe yapmasını savunmaktadır.Kısacası laiklik,İslam yada başka bir din düşmanlığı demek değildir.

Bu yazıyı yazmamdaki sebep şudur.Şimdilerde bazıları Türkiye'nin bir İslam cumhuriyeti olduğu konumda başörtülülerin eğitimlerini yasaklayıp,imam-hatiplileri kamu yönetiminden dışlıyor hatta bununla kalmayıp 'Başörtülüler Arabistan'a gitsin!' deme cüretini gösteriyor.Başörtülülere ve imam-hatiplilere bu haksızlığı yapan ve İslam'dan rahatsız olan mahluklara Türkiye'nin özgür,laik,hümanist,hukuksal ve demokratik bir İslam cumhuriyeti olduğunu hatırlatırım.

SAYGILARIMLA.


2006-06-04 12:49:55 -
Hatta Türk tarihimiz bile Türkiye'nin İslam cumhuriyeti olduğunu kanıtlıyor.


1-15 > 16-30 > 31-45 > 46-60> 61-75 > 76-90 > 91-105 >
Total 92 comments
Copyright © 2001-2013 Computer Crime Research Center
CCRC logo