Computer Crime Research Center

You are about to join the

Discussion : Islamic hacker arrested in France

Discussion is closed !

1-15 > 16-30 > 31-45> Total 36 comments


2006-03-02 12:43:47 -
TERÖRİST KİMDİR?
Bu günlerde Siyonistlerle iş birliği yapan Küresel Kapitalistler,Türk-İslam Dünyasını terörist olarak adlandırıyor.

Türkiye'nin kardeşi ve komşusu hatta müslüman ülkeler olan Suriye ve İran'ı,Türkiye'yle vurmayı planlıyor.Çünki Amerika ve müttefikleri olan İsrail,İngiltere,Büyük Ortadoğu Projesi'nin başarısızlığa uğradığı'nın farkında da ondan.Bu yüzden Suriye ve İran konusunda Türkiye'yi kullanmayı yani kardeşi kardeşe kırdırmayı planlıyor.Ayrıca İran'ı nükleer silah yapmakla ve PKK'ya destek vermekle şuçluyor.Türlü türlü bahaneler işte. PKK'yı ortaya çıkaran ve destek veren birinci devletler Amerika,İsrail ve İngilteredir.Türk milleti'nin seyrettiği Amerikan filmleri,dinlediği Batı müzikleri,fast-food ve hamburger gibi yiyeceklerin finansal kaynağı terör örgütlerine para ve silah yardımı olarak geri dönüyor.Şimdi o Siyonist-Küresel Kapitalistler ne hakla İran ve Suriye'yi PKK'ya destek vermekle suçlayabiliyorlar? Anlamak mümkün değil doğrusu.

Nükleer silah meselesine gelince:
Nükleer silah sadece İran'da yok ki! Amerika,Japonya'ya atom bombası attığını unuttu mu acaba? Hem bir ülkenin iç ve dış meseleleri Amerika,İsrail ve İngiltere'yi ilgilendirmez ki!

İşte Siyonist-Küresel Kapitalistlerin masum müslümanlara yaptığı haksız işgence ve katliamlar sömürü ve din için yapılıyor.Soruyorum sizlere: Bu terör değil de nedir? İşte ehl-i kitap sahipleri'nin ahlak ve din anlayışı budur.Çünki onların ehl-i kitapları kendi din adamları tarafından bozulmuş ve tahrif edilmiştir.

Osmanlı ve İslam devletleri ehl-i kitap sahipleri'nin dinlerine ve hayatlarına saygı duymuştur.Osmanlı ve İslam Dünyası ehl-i kitap sahiplerini korumuş hatta kendi reayasından bile üstün tutmuştur.Peki ehl-i kitap sahipleri ne yapmıştır? Fitne ve fesatlıkla,Türk-İslam Dünyası'nın içindeki kültürsüz,bilgisiz ve etnik kökenleri kullanarak Türk-İslam Dünyasını tahrife girişmiştir.

Ehl-i kitap sahipleri,kendi dinleri ve din adamları'nın söylediği gibi doğruluğu,kardeşliği,barışı,dürüstlüğü,merhameti ögütlediğini iddia eder.Ehl-i kitap sahipleri! Türk-İslam Dünyasına yaptıklarınız ortadayken siz ne hakla ve yüzle dininizin barış ve kardeşliği emrettiğini savunuyor sunuz? Söyleyin bana! Bu iki yüzlülük değil midir? Sayın ehl-i kitap sahipleri.H.Z.İsa,H.Z.Davut ve H.Z.Musa sizin peygamberleriniz olamaz! Çünki tarihte hiç bir peygamber mensubu olduğu insanlara işgenceyi,katlamı,haksız menfaati,insan haklarını ihlal etmeyi emretmemiştir.Doğru değil mi?

Aslında Amerika,Afganistan ve Irak'ta bundan farklısını yapmadı.Yani hep Türkiye'yi kullandı.Amerika,İsrail ve İngiltere birlikleri'nin siyasi ajanları olan Türk iktidarı da bu katlam ve işgenceye göz yumdu.Türk milleti sanmasın ki TBMM'deki bazı milletvekilleri Türk milleti'nin egemenliğini temsil ediyor.TBMM içinde Türk milletini düşünen milletvekilleri de var ama bir o kadar da Türk milletini düşünmeyen yani Siyonist-Küresel Kapitalist haksız menfaatleri düşünen vatan haini siyasi ajan milletvekilleri var.

Hatırlıyorsanız önceki yazımda sizlere PKK faaliyetleri hakkında bir bilgi vermiştim.Sanırım PKK 'yı kimin desteklediğini Kürtlerle alakası olmadığını Amerika,İsrail ve Avrupa Birliği üyesi olan İngiltere'nin Kürtleri kullandığını anladınız sanırım.PKK,bir Kürt isyanı ve hareketi değildir.PKK,Kürtlere bağımsızlık vaat eden ve kullanan Siyonist-Küresel Kapitalist hareketi ve isyanıdır.Sadece Kürtler değil;Türkiye'deki tüm etnik kökenlerin Siyonist-Küresel Kapitalistler tarafından kullanılmaya çalışıldığını önemle hatırlatırım.

SAYGILARIML


2006-03-02 12:41:23 -
Yüce Allah'Sizlerden her kim Hristiyan ve Yahudileri dost edinirse o cehenneme gidecektir'demiştir.Bu doğrudur fakat o ehl-i kitap muhatapları eğer ki müslüman olurlarsa Allah onları affeder ve onlar artık bizim din kardeşimiz sayılır.H.Z.Adem'den son peygamber olan H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'ye kadar olan tüm peygamberler aslında biz tüm insanlığa ve cinlere İslam'ı tebliğ etmişlerdir.Ama bu Hristiyanlık,Yahudilik ve Musevilik gibi farklı şekillerde gelse bile İslam'ı tamamlayan dinlerdir.Aslında peygamberleri aracılığıyla Hristiyan,Yahudi ve Musevi kardeşlerimize gelen gerçek,bozulmamış,tahrif edilmemiş üç ehl-i kitaplar İslam'ın temeli olan Kur'an-ı Kerim'i anlatmakta ve tasdik etmektedir.Bununla ilgili dört büyük kitapta ilgili ayetler bulunmaktadır.Bu delil bir tarafa dört büyük kitabın ve ehl-i kitap peygamberlerinin H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)'nin geleceğini ve son peygamber olduğunu işaret etmesi bu delillerin en önemlisidir.Eger ki ehl-i kitap muhatapları kör gözlerini,sağır kulaklarını açıp kalplerindeki mühürü sökebilirlerse Medeniyetler ve Dinler arası diyalog ancak böyle sağlanır bunun sonucu olarak Dünya'mıza huzur,barış ve mutluluk getirerek o özlediğimiz asr-ı saadet devrine ancak böyle kavuşabiliriz.Eğer ki ehl-i kitap muhatapları bunu yapamayız diyorsanız peygamber efendimizin dediği gibi'Senin dinin sana;benim dinim bana' deyip ayrıca çıkar-menfaat ilişkisini bırakıp birbirimizi Adem'in çocukları olduğumuz için sevmemiz,yardım etmemiz,birbirimizin fikirlerine saygı duymamız gerekir.Tabii ki bu hedefe giderken bazı sorunlar ve engeller yaşayabiliriz.Hiç üzülmemeliyiz ve her konuda(Liderlik,Siyaset,Komutanlık,Öğretmenlik,Öğrencilik,İmamlık,Ticaret,Mimarlık v.s.)Peygamber efendimizi örnek almalı,onun hayatını iyi bilmeli ve Kur'an-ı Keri'imizin ahlakıyla,etik değerleriyle ahlaklanmalıyız.Ve bilmeliyiz ki'Engeller bazı insanların kırılmasına;bazı insanlarında rekor kırmasına neden olur.(William.A.Word).İşte İspanya'daki Endülüs'ün(8 Asır)ve Osmanlı'nın(6 Asır)ayakta kalmasının ve yaşamasının sebebi budur.Kur'an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanmak.Neden bizde eğitimimizde bu ahlakı ve Kur'an-ı Kerim'i ve Türkçe mealini öğrencilerimize anlatıp,açıklayıp,bu ayetler üzerinde düşünmelerini sağlayıp,onu bir hayat ve yaşam felsefesi haline getirmelerini sağlamıyoruz.Söyleyin bana Endülüs ve Osmanlı bunu yapıp bir imparatorluk olmadı mı? Kusura bakmasın ama Amerika Büyük Ortadoğu Projesi niyetiyle bir Endülüs ve bir Osmanlı olmaya çalışmak istiyor ama boşuna uğraşıyor.Şu anda Ortadoğu kan gölü.Neden? Çünki erdemli ve faziletli bir ahlak anlayışları yok.Onların ahlakı sömürü-çıkar-menfaat ahlak üçgenine göre kuruludur.Ehl-i kitap sahipleri'nin ahlak anlayışı Kur'an-ı Kerim ahlakına göre kurulu değildir.SAYGILARIMLA


2006-03-02 12:38:54 -
Türkiye'nin ne Avrupa Birliği'ne,ne Avrasya Birliği'ne,ne de Amerikan Birliği'ne hiç mi hiç ihtiyacı yoktur.Türkiye'nin acilen Türk-İslam Birliği'ne ihtiyacı vardır.Bizlerde bu birliğin önderleriyiz.Türkiye kimsenin emri altına girmemeli bağımsız ve özgürce çözüm ve alternatifler üretmelidir.Bağımsızlık karakterimiz olmalıdır.Biz bunu hak ediyoruz.Çünki biz Kur'an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanmış Müslüman-Türk milletiyiz.Zira Avrupa,Avrasya ve Amerikan Birlikleri ahlaki değerlere,insan ve toplum haklarına kusura bakmasınlar önem vermezler.Onlar hep önceki yazımda da dediğim gibi sömürü-çıkar-menfaat ahlakıyla hareket ederler.Tarih bunun sayısız örnekleriyle doludur.Mesela Avrasya Birliği Çeçenistan'daki masum halklar terör uygulamıştır.Avrupa Birliği ise İspanya'daki Endülüs'lü masum halklara terör uygulamıştır.Amerikan Birliği ise Afganistan'daki halklara terör uygulamıştır ve halen Irak'taki masum halklara terör uygulamaktadır.Bu üç birliğin sahipleri(ehl-i kitap sahipleri) size bir önerim var.Önce Kur'an-ı Kerim'imize bakıp Kur'an-ı Kerim ile ahlaklanın sonra biz Türk-İslam ülkelerine destek verin,yardım edin ve koruyun.SAYGILARIMLA


2006-03-02 12:36:54 -
Dediklerin çok doğru. Bu Dünya nasıl olsa geçecek fakat peygamber efendimizin bir hadis-i şerif'i vardır.Bak ne diyor:'Hiç ölmeyecekmiş gibi Dünya'lığınıza;yarın ölecekmiş gibi ahiretinize çalışınız' diyor.Yani ikisi arasındaki dengeyi iyi sağlamak gerekir.Sen şimdi Dünya beni ilgilendirmez deyip çok ibadet edip çok sevap kazandın diyelim.Bu hareket ahiretin için çalışmaktır.Peki Allah seni Dünya'da din kardeşlerine yapılan haksızlıklara sadece ahiretini düşünüpte göz yumduğun için hesaba çekmeyecek midir? Eğer böyle düşünüyorsan çok kötü durumdasın demektir.Ben BTP Gençliği olarak diyorum ki eğer ben sadece ahiretimi düşünüp din kardeşlerimin hakkını savunmazsam Allah bana 'Neden Dünya'da din kardeşlerinin hakkını korumadın?'diye hesap sormaz mı? İşte ben siyasette bu yüzden varım.Eğer din kardeşlerimin hakkını korumak amacıyla siyasette olmazsam Allah tarafından hesaba çekilmekten korkarım.Bu da bir ibadettir. Anladın mı şimdi beni?Dikkat edersen Osmanlı hükümdarları hem ibadetlerini yapmış hemde din kardeşlerinin hakkını korumuşlardır.Bu davayı yüklenmek için insanın erdemli ve faziletli özelliklere sahip olması gerekir.Eğer bu özellikler o insanda yoksa diğer insanlarda da olamaz.Çünki önder ne ise takipçileri de odur.Önderin ne olduğunu anlamak içinde takipçilerine bakmak ve takipçilerini tanımak gerekir.Çünki balık baştan kokar.Ve önderin ne kadar başarılı olduğunu görmek içinde takipçilerinin ona duyduğu sevgi muhabbetinden doğan bir saygı devamında ona ne kadar güvendiklerine ve sadık olduklarına bakmak gerekir.Yani H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V)gibi bir lider olmak gerekir.Onun ahlakıyla yani Kur'an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanmak gerekir.Ve onun hayatını okumak gerekir.İnsan eğer ki yeryüzünün efendisiyse bir efendi gibi davranması gerekir.Tabii ki gönüldaş seçerken böyle insanları seçmek gerekir.Ve devamında ehl-i kitap muhataplarına islam'ı anlatmak gerekir.Siyasi,ekonomik,kültürel sorunlar ancak böyle çözülebilir.İnşaallah destek olunursa Dünya'ya huzur,barış,mutluluk getireceğiz.Tabii ki biz bunu tek başımıza beceremeyiz.Burada bir görev paylaşımı gereklidir.Bunu da bize siz sağlayabilirsiniz.Biz başaracağız bundan eminiz.Çünki biz haklıyız ve Allah her zaman haklıların yanındadır.

SAYGILARIMLA


2006-03-02 12:33:46 -
Selamın Aleyküm France.


SAYGILARIMLA.


2006-03-02 12:32:44 -
Peygamber efendimiz H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V) en mükemmel örnektir.Dediğin gibi onun terbiyecisi Yüce Allah'tı.Ve o İslam'a hizmet amacıyla çok din adamları yetiştirdi.O zaman tüm insanlık İsam'la şereflendi ve hidayet buldu.Ve Kur'an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanarak asr-ı saadet devrini yaşadı.Bu hidayet ve şerefle nurlanan asr-ı saadet devrine biz Türk milletinin hizmet ve katkıları da oldu.O asr-ı saadet devrindeki insanlar çok erdemli ve faziletliymiş.Maalessef şu anda böyle insanlar yok artık.Hatta yönetici de yok.Gerçektende insanlar dünyalığa kendilerini çok kaptırdılar.Dünya menfaat ve çıkarlarını düşünür oldular.Önceki yazımda dediğim gibi'Balık baştan kokar ve belli olur.'Bizim yönetici ve önder dediğimiz insanlar erdem ve fazilet duygusuna sahip olamayıp sadece kendilerini düşünürler,birbirlerine kıskançlık,hased,kibir,yok etme anlayışında olurlarsa bizde onların yaptığı aynı şeyleri yaparız tabii.İmamı Gazali'nin bir sözü vardır ve çok ibret vericidir.'Dünya çöplüğün içinde bulunan bir leş yığınıdır'der.Gerçektende öyledir.Dolayısıyla Dünya ahiret denen sonsuzluk aleminin yanında hiç bir şeydir.Orada iki bölüm vardır.Biri cennet;diğeri cehennemdir.Buna paralel olarakta biri sevap;biri de günah kavramı vardır.Biz insanoğlu bu Dünya'da hangi kavramı yaparsak o bölüme gideriz.Bu konuda peygamber efendimizin bir hadis-i şerif'i vardır.'Dünya ahiretin tarlasıdır'der.Yani biz ne ekersek onu biçeriz.İnsanoğlu olarak bu gerçeklerin bilincinde olmamız ve Dünya hayatımızı bu doğrultu da yaşamamız gerekir.Ahiretimiz için Dünya hayatımızı yeniden düzenlememiz gerekir.Günah kazanırsak cehenneme gideriz;sevap kazanırsak cennete gideriz.Cennette sefa sürüp cehennemde cefa çekmemek istemiyorsak peygamberlerin ve velilerin hayatını sıkça okumak ve etrafımızdaki insanlara okutmak,okullarımızda ve üniversitelerimizde derin ve deteylı bir İslami eğitim vermek,Müslüman-Türk evlatları olarak Amerika'yı,Avrupa'yı ve Rusya'yı Müslüman-Türk kimliğimizden üstün görmemek ve diğer kültürlerin etkisinde kalmamak ayrıca onları taklit etmemek,yine Müslüman-Türk evlatları olarak örf,adet,gelenek gibi öz ve öz kültürel ve manevi değerlerimize sahip çıkmak,Müslüman-Türk Tarhimizi iyi bilmek ve en önemlisi de Kur'an-ı Kerim ahlakıyla ahlaklanmak gerekir.Bu dediklerimi sevap kazanmak için değil Allah rızası için yapmak gerekir.Çünki bu dediklerimde birer ibadettir.Bu konuda yazılı ve görsel tüm medya kuruluşlarımıza önemli görevler düşmektedir.SAYGILARIMLA.


1-15 > 16-30 > 31-45>
Total 36 comments
Copyright © 2001-2013 Computer Crime Research Center
CCRC logo